Miten rikastua?

rikkaaksi.comArtikkelit

Miten rikastua

Miten rikastua?Miten rikastua

Osta osakkeita!? Myy halpaa kalliilla!? Lottoa!?
Miten rikastua, oli tilanteesi mikä hyvänsä, on kysymys johon Financial Adviser Sarah Riegellhuth vastaa kirjassaan “Get Rich Slow : Start Now, Start Small to Achieve Real Wealth”. Seuraavien Sarahin neuvojen avulla opit, miten rikastua.

Tuhlaatko aikaasi miettiessä, miten rikastua?

Oletko varma siitä, että sinussa on vaadittavaa taitoa elämäntapaan, miten rikastua? Testaa seuraavien kysymysten avulla, onko sinusta kantamaan vastuuta raha-asioistasi.

1. Muutit muutama viikko sitten. Saat puhelun pankistasi ja sinulle kerrotaan että luottokorttisi on jäädytetty. Edellisestä suorituksesta on yli 90 päivää. Sinulle on kertynyt myöhästymismaksu ym. kuluja. Mitä teet?
2. Olet työskennellyt mielestäsi vaadittavan kauan, jotta voit pyytää palkankorotusta. Mitä teet?
3. Paras ystäväsi ehdottaa että puolen vuoden päästä lähtisitte lomalle Las Vegasiin. Mitä teet?
4. Luet artikkelin eläkkeelle siirtymisestä ja törmäät faktaan, jonka mukaan valtiolla ei ole tarpeeksi rahaa ihmisten koko eläkeiän rahoittamiseksi. Sinä..

Mitä kirjainta sait eniten?

Eniten A-vaihtoehtoja: Olet elänyt syyttämällä muita taloudellisesta ahdingostasi. Nyt on korkea aika sisäistää tämä “Miten rikastua” -ensimmäinen oppitunti. Ilman ajattelun hallinnan taitoa et onnistu luomaan rahoitussuunitelmaa jota pystyt noudattamaan.

Eniten B-vaihtoehtoja: Olet alkanut ymmärtämään että sinun täytyy kantaa vastuu taloudestasi. Muista suunnitella tulevaisuutta ja anna itsellesi anteeksi vanhat virheet. Tulet tarvitsemaan vielä motivaatiota, jotta jaksat nähdä vaivaa miten rikastua tällä hitaalla mutta varmalla elämäntavalla.

Eniten C-vaihtoehtoja: Olet oikella tiellä ja kannat täyden vastuun taloudellisesta tilanteestasi. Jatka tiedonkeräämistä: lue kirjoja, kouluta itseäsi jatkuvasti. Muista palkita itseäsi.

Miten rikastua

Oppitunti 1: sinä hallitset tilannetta – eivät tekosyyt

Sarah todistaa päivittäin ihmisten ajattelutavan olevan “liian usein liian virheellistä”. Ihmiset ajattelevat rikastumisen syntyvän ulkoisten tekijöiden kautta, ja siirtävät vastuuta omasta vaurastumisestaan muiden hartioille. Se, miten rikastua, ei ole muka henkilökohtainen ongelma.
Mikäli haluat rikastua, sinun täytyy täsmentää tapasi ajatella: ei pidä sortua ajattelemaan, ettet hallitse talouttasi, tai että vain ulkopuoliset tekijät voi pelastaa nahkasi ja se miten rikastua, ei ole sinun päänsärkysi.

Nyt tiedät lähtötilanteesi, ja miten hallitsemalla voit rikastua

NÄIN SE KÄY!

Kyllä, tarvitset rahaa. Tietyllä reseptillä voit tehdä muutamalla satasella 20 000 EUROA kuukaudessa.
Katso tästä lisää, kuinka se tapahtuu ja miten pääset helposti alkuun.

 

 


Artikkelin testin lähde: Get Rich Slow : Start Now, Start Small to Achieve Real Wealth. Riegelhuth, Sarah, 2012.

Katso myös Sijoittamisen aloittaminen“, “Sijoittaminen osakkeisiin”  ja “Kuinka rikastua osakkeilla” -artikkelit.